χαρτοκιβωτια και άλλα προϊόντα συσκευασίας, αποθήκευσης και μεταφοράς

Αν ενδιαφέρεστε για χαρτοκιβωτια παλέτες, βαρέλια, ή απλά για προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς, τότε έχετε βρει το κατάλληλο μέρος! Η εταιρία μας έχει ιδρυθεί το 1972, και από τότε εφοδιάζουμε την αγορά με προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς καταναλωτικών αγαθών πάντα με τις καλύτερες τιμές! Η έδρα μας βρίσκεται στο Περιστέρι της Αθήνα. Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από καινούργια και μεταχειρισμένα χαρτοκιβώτια όλων των διαστάσεων και ποιοτήτων και είμαστε σίγουροι πως μέσα από τη πολύχρονη πείρα μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας!

 

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ  ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ χαρτοκιβωτια και άλλα προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς

  • χαρτοκιβώτια
  • παλέτες
  • βαρέλια
  • σπάγγοι – ταινίες
  • δεξαμενές
  • αεροπλάστ
  • πλαστικές σακούλες
  • χαρτί οντουλέ
  • STRETCH FILM

Ελάτε σε εμάς αν ενδιαφέρεστε για τις καλύτερες λύσεις συσκευασίας…

Πιό συγκεκριμένα στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε…

ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Διαθέτουμε καινούργια και μεταχειρισμένα χαρτοκιβώτια όλων των διαστάσεων και ποιοτήτων με ή χωρίς το δικό σας λογότυπο.

Στην εταιρία μας θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή (διαφορετικές διαστάσεις) από έτοιμα χαρτοκιβώτια σε διάφορους τύπους. Μπορείτε να διαλέξετε από χαροκιβώτια 3φύλλα, 5φύλλα και φυσικά να επιλέξετε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις απαιτήσεις σας. Διατίθενται σε διάφορες ποιότητες εγχώριου ή εισαγόμενου χαρτιού. Τα χαρτοκιβώτια αποτελούν τη βέλτιστη λύση για συσκευασία, για μετακομίσεις, φύλαξη ρουχισμού, παιχνιδιών, βιβλίων, όπως και για άλλες επαγγελματικές ή οικιακές χρήσεις.

Σε μας θα βρείτε χαρτοκιβωτια για όλες τις χρήσεις σε πολύ καλές τιμές! Ρωτήστε μας τώρα για το είδος του χαρτοκιβωτιου που ενδιαφέρεστε για να σας ενημερώσουμε για την τιμή του!

 

Τα χαρτοκιβώτια αποτελούν τη βέλτιστη λύση για συσκευασίαχαρτοκιβώτια - επιλέξετε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας

 

 

 

 

 

ΠΑΛΕΤΕΣ – ΟΤΙ ΕΙΔΟΣ ΘΕΛΕΤΕ

Διαθέτουμε όλα τα είδη παλετών ( ξύλινες, ευρωπαλέτες και πλαστικές). Οι παλέτες είναι μια ξύλινη κατασκευή που πραγματτικά.. μας λύνει τα χέρια, καθώς μπορούμε να κατασκευάσουμε πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα. Δείτε ιδέες για κατασκευές από παλετες εδώ!

 

Αγορές εμπορευμάτων

Αγοράζουμε μεταχειρισμένα χαρτοκιβωτια και παλέτες καθώς και υλικά προς ανακύκλωση

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Ίσως σας ενδιαφέρυν…

Δείτε εδώ πως να συσκευάζετε σωστά χρησιμοποιώντας χαρτοκιβωτια

joinus-facebook-xartokivotia-paletes

 

___________________________________________________________________________

Παν. Νικολετόπουλος – χαρτοκιβώτια, παλέτες, βαρέλια, προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς καταναλωτικών αγαθών – ρωτήστε μας για χαρτοκιβωτια συσκευασιας, τιμες, χαρτοκιβώτια μεταφοράς – βρισκόμαστε στην Αθήνα, στο Περιστέρι

Παν. Νικολετόπουλος – χαρτοκιβωτια, παλετες, βαρελια